Malujeme s úsměvem


Kreativita v nás – kreslení pravou mozkovou hemisférou I.

Sdílet
Termíny      Kalendář akcí      Obchodní podmínky

Kreativita v nás – kreslení pravou mozkovou hemisférou I.

Kreslení – Podpora kreativity – Překročení vlastních hranic – Nový pohled na sebe sama i řešení situací v životě – Nový způsob relaxace

Toužíte kreslit a nevíte, jak na to? Máte pocit, že jste nikdy kreslit neuměli? Zdá se vám, že celkově nejste dost kreativní?

Přijďte se přesvědčit, že kreslit umíte! Stačí, když věnujete sami sobě dva dny. Odejdete s nově nalezeným sebevědomím, že dokážete nakreslit úplně cokoli, a dost možná si v průběhu víkendu uvědomíte, že když jste si dovolili něco tak zdánlivě nemožného, jako je kreslit, můžete si začít věřit a zkusit překročit své domnělé hranice i v jiných oblastech svého života.

Na kurzu totiž nejde jen o kreslení, ale také o to, abychom se naučili věřit sami sobě a přesvědčili se, že když chceme, dokážeme v životě cokoli.

Kreslit může umět každý, stejně jako třeba číst nebo psát. Kreslením přepneme do úplně jiného režimu, než v jakém fungujeme v běžném životě. V tomto novém režimu si můžeme uvědomit, že na situace, s nimiž se v životě setkáváme, se dá díky většímu zapojení pravé mozkové hemisféry podívat i z jiného úhlu, což nám může mnohdy pomoci najít naprosto nečekané nové řešení.

Co nás na kurzu čeká:

• kreslení podle předlohy i podle skutečnosti
• posílení naší kreativity
• usnadnění přístupu ke kvalitám, které nabízí pravá mozková hemisféra
• otevření nového pohledu na nejrůznější situace a možnosti nacházet nová řešení
• sdílení o kreativitě a intuitivnějších přístupech k řešení problémů
• příjemné spočinutí a relax

Kurz je určen zejména pro úplné začátečníky. Kurzy kreslení pravou mozkovou hemisférou jsou určeny pro dospělé a děti od 13 let. Vzhledem k omezené kapacitě kurzu je nutná registrace předem.

Máte zájem o uspořádání kurzu v místě vašeho bydliště? Nenašli jste vhodný termín? Kontaktujte mne.

Kreslit se naučí opravdu každý, ještě se nestalo, že by to někdo nedokázal. Jen se podívejte na obrázky dřívějších účastníků kurzů:



Termíny

Momentálně nemám vypsány žádné termíny. Máte-li o kurz zájem, zanechte mi svůj email a já se vám ozvu, jakmile vypíšu nový termín. Děkuju.